KEVIN.MURPHY

Zonder sulfaat, zonder parabenen en cruelty free

 

THE CHOICES WE MAKE 

KEVIN.MURPHY

  • Gaat op zoek naar ingrediënten en bedrijven die aan microcultuur doen, organisch verbouwen of met milieuvriendelijke oogsttechnieken werken. Alleen zo garandeert KEVIN.MURPHY de kwaliteit van zijn producten.
  • We dragen zorg voor het milieu en zien de ernst in van gevaarlijke klimaatsveranderingen. We doen er alles aan om het milieu te beschermen en gebruiken alleen recycleerbare en biologisch afbreekbare verpakkingen.
  • Werken enkel met de beste kwaliteit. We werken alleen met natuurlijke ingrediënten van bronnen die duurzaam en hernieuwbaar zijn en oogsten alleen volgens methoden die het milieu geen schade toebrengen. 
  • We kiezen voor vierkante verpakkingen waar meer volume in past en die 40% minder plastic gebruiken. Zo willen we de gebruikte ruimte beperken.
  • Voor verkoop van bepaalde producten doneert KEVIN.MURPHY een bedrag aan The Climate Reality Project. Op die manier willen we onze wereldwijde CO2-voetafdruk verkleinen.
  • KEVIN.MURPHY test niet op dieren en berokkent dieren geen schade. Wij testen enkel op modellen. Ook vermijden we het gebruik van ingrediënten die op welke manier ook schadelijk zijn voor dier en milieu.

Curl Regimen 

Ontworpen om krullend en getextureerd haar te definiëren, te verbeteren en te perfectioneren met gewichtsloze vocht inbrengende crèmes die je haar behandelen terwijl je het stijlt. 


BLOW.DRY

BLOW.DRY geeft je alle mogelijkheden om je haar te beschermen en een langdurige styling te creëren.

  • Specifiek ontworpen om schade te minimaliseren
  • 87% minder haarbreuk
  • Meer frizz controle
  • Hittebescherming tot 230°C

Everlasting Colour

De Kevin Murphy Everlasting Colour lijn is ideaal om uw haren te beschermen tegen de zon. En langer uw haarkleur te kunnen behouden.

Detox

De KEVIN.MURPHY DETOX lijn ontgift en scrubt zacht om ongewenste mineralen en productresidu te verwijderen. De producten stimuleren en reinigen haar en hoofdhuid met een weldadige blend van theeboomolie, extracten van wilde hazel, rozemarijn en tijm. 


Krullen, dikke haren die durven friseren

De KEVIN.MURPHY SMOOTH lijn verzacht en maakt glad. Dik, stug en onhandelbaar haar stopt met kroezen en wordt gevoed dankzij Cupaçuzaad, cacao-en murumuruboter, herstellende monoïolie, voedende baobabzaadolie en orchidee-extract

De KEVIN.MURPHY CURL lijn definieert en verbetert krullend en golvend haar met gewichtloos vocht en een weldadige blend van 6 Australische fruitextracten, baobabzaadolie, aloë vera en essentiële aminozuren. Behandel je haar tijdens het stylen. 


Volume en gekleurde haren

De KEVIN.MURPHY VOLUME lijn geeft met een kalmerende infusie van lavendel, lotusbloem en bamboe-extract in combinatie met diepe conditioners als mango-en cacaoboter fijn, broos haar weer volume, volheid en body. Het haar wordt gevoede krijgt een hydratieboost zonder het zwaar te maken. 


Droge en beschadigde haren

Vernieuw en herstel droog, beschadigd haar met de KEVIN.MURPHY REPAIR behandeling. Verrijkt met erwten proteïnen, papaja - een krachtig enzym in papaya - bamboe en zijde aminozuren plus oliën en boters voor een diepe verzorging die droog, beschadigd haar verstevigt en herstelt 


Vochtinbrengende producten. Voor droog haar

De KEVIN.MURPHY.HYDRATE lijn met kakadupruim, 6 weldadige Australische fruitextracten, voedende sheaboter en vochtherstellende vitaminen herstelt de vochtbalans van droog en beschadigd haar en zorgt voor de noodzakelijke hydratatie.


Lange haren

De KEVIN.MURPHY.YOUNG.AGAIN lijn geeft weer body en bounce aan lange, beschadigde haren. De blend van baobab, kerrieplant, lotusbloem en orchidee-extract wordt gecombineerd met een voedend complex van etherische oliën en aminozuren


Haaruitval en/of fijne haren

De KEVIN.MURPHY THICKENING lijn versterkt en revitaliseert fijn of dun haar met de geavanceerde eyelinertechnologie en een weldadige blend van heerlijke hemsleyawortel, oleanolzuur en extracten van gemberwortel en brandnetel


Scalp 

In de scalp lijn vind je alle essentials voor een gezonder hoofdhuid. Deze producten zitten vol met huidvriendelijke ingrediënten zoals micellen en selderijzaadextract om vuil en onzuiverheden voorzichtig te verwijderen. Tegelijkertijd helpen ze om het vochtgehalte op peil te houden en de hoofdhuid te kalmeren. 


Blonde haren

Koperkleurige en gelige blonde en grijze tinten krijgen met de KEVINMURPHY BLONDE lijn een sensationele glans. De herstellende blend van optische brighteners, lavendel en jojobazaadolie verfrist en versterkt het haar. 

COLOURING.ANGELS Kleurversterkende glansbehandeling. Verdiept en perfectioneert gekleurd haar tussen twee kleurbeurten in.


K.MEN 

Texture

De KEVIN.MURPHY TEXTURE lijn is verrijkt met honing en citrusolie, body en texture voor een prachtige, warrige 'lived-in' beach look


Style & control 

Kneed, hold, creëer en controleer met de krachtige formules verrijkt met natuurlijke extracten en klimop, groene thee en bamboe van onze KEVIN.MURPHY STYLE & CONTROL lijn 

O.W.P

Ocean Waste Plastic

De feiten spreken voor zich:

--> Jaarlijks komt er meer dan 8 miljoen ton plastic in onze oceanen terecht. 

--> Tegen het jaar 2050 zal er meer plastic dan vis in onze oceanen zijn.

--> Meer dan 5 biljoen stukjes plastic vervuilen momenteel de oceaan (150 miljoen ton)

--> Meer dan 95% van alle plastic verpakkingen wordt slechts één keer gebruikt.

De tijd is aangebroken om een verschil te maken, voor het te laat is