Mijn eerste blog...

Gepubliceerd op 28 november 2020 om 13:53

Een blog schrijven, dat moet je doen...

Allemaal goed en wel. Maar ik heb de indruk dat ik gemakkelijker sta te praten in mijn kapsalon dan alles te moet typen.

 

Oké, Typen wat je denkt. Dat gaan we proberen.

 

Misschien kan ik met mijn blog  jullie wat informeren waarom ik voor bepaalde producten kies. Waarom ik iedere ochtend die webshop open maak met blinkende ogen. Waarom ik uren zit te zoeken naar producten en spulletjes die ik jullie graag wil verkopen via de webshop en natuurlijk ook in het salon.

 

De laatste nieuwe producten zijn de Bacanha siropen.

Bacanha is een product die gemaakt wordt in Parijs. Hun belangrijkste waarden zijn de kwaliteit van het product dat ze gebruiken. Enkel pure biologische rietsuiker, fruitconcentraten en natuurlijke smaken. Enkel pure producten dus. Iets wat me al helemaal aanspreekt.

 

Wat je er mee kan doen, vind ik nog veel leuker! Drankjes, koffietjes en theetjes nog lekkerder maken. Ook cocktails dat extra touchke geven. ( Al ben ik daar geen kenner in)

Ik schrok er van welk een effect het had! Klein beetje caramel in uw koffie en je bekomt een lekker rust momentje.

Ook de kindjes zijn er weg van. “Mogen er roosjes in ons water?” Zalig toch dat ze geen cola vragen. Een beetje rozen siroop in hun water en niet te vergeten een rietjes met fluchkes aan. En het feestje kan beginnen. Tot zover we mogen feesten natuurlijk. 

 

Ook waren ze heel blij dat ik de broodpudding met speculoos siroop wou uitproberen. Ik moest natuurlijk de juiste verhouding vinden. Ik heb dus 4 dagen na elkaar broodpudding gebakken en soms 2 op een dag J” Mama ga je nu weer proberen?” zei Louise.  Maar telkens werd hij met plezier opgegeten. En! Ik heb voor ons het ideale recept gevonden. 300 ml melk, 150 gram brood, enkele rozijntjes, 1 ei en 1 eierdooier, 50 gram suiker en 50 ml Siroop van Speculoos. 30 min op 160 graden in de airfrayer. Super handig dat ding J

De framboos en gember siroop is ook super lekker als je 30 ml siroop in een groot glas spuitwater met ijs doet en daarin een citroen uitperst.

 

Ondertussen blijf ik van alles uitproberen en laat ik het jullie met plezier weten. Alles kan je volgen op facebook en instagram. De enige manieren waarop we elkaar eens een beetje kunnen horen.

Na het nieuwsbericht van gisteren is het plots zo uitzichtloos geworden.

Zal nog even op de tanden bijten zijn vrees ik. Maar we gaan er voor!

Laat zeker weten wat jullie ervaringen zijn. Ik hoor het graag!

Liefs Annelies

 

 

 

 

 

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.